راستین وب

طراحی سایت بیمارستان

طراحی وب سایت مخصوص بیمارستان ها و درمانگاه های سراسر ایران به همراه ثبت در گوگل

رایگان مشاوره بگیرید

طراحی سایت برای بیمارستان و درمانگاه ها امروزه یکی از تخصصی ترین و حرفه ای ترین طراحی های تیم های فنی است. در این نوع طراحی، هدف فروش کالا نیست. بلکه خدمات است که حرف اول و آخر را در چنین مجموعه هایی می‌زند. اهمیت موضوع در چنین وب سایت هایی آن جا است که مخاطب شما به احتمال زیاد یک مریض یا یک فرد متقاضی چکاپ یا مراجعه به دکتر است. در این چنین خدماتی، عواملی مانند جلوه های بصری و زیبایی ظاهری سایت در اولویت های چندم قرار می‌گیرند. 

طراحی سایت بیمارستان

هدف از طراحی سایت برای بیمارستان ها

بنابراین ارائه خدمات در سایت یک بیمارستان یا درمانگاه هدف اصلی و اولویت اول است. امروزه فضای مجازی با توجه به بستر گسترده و فوق العاده قدرتمندی که فراهم آورده است، خدمات متنوعی را در قالب اینترنت به مراجعان و بیماران ارائه می‌کند. خصوصا در شرایط پاندمیک بیماری ویروسی و به شدت مسری مانند کرونا که نیاز به ارائه ویژه خدمات غیرحضوری است. اینترنت در چنین شرایطی می‌تواند با به حداقل رساندن تماس ها، کمک شایانی به ارائه بهتر خدمات و تضمین سلامت افراد کند.

از سوی دیگر، در صورت نبود خدمات غیرحضوری، وقت و انرژی زیادی توسط بیمارستان ها و درمانگاه ها صرف کارهایی مانند رزرو ویزیت، نتیجه آزمایش، ساعت ملاقات با دکتر و… خواهد شد. طبعا این مراجعات در بیمارستان های بزرگ در شهرهای بزرگ مانند تهران، مشکل ساز شده و باعث کاهش کیفیت خدمات ارائه شده از سوی بیمارستان، درمانگاه یا بیمارستان می شود.

فراخوان راستین وب

امکانات طراحی سایت بیمارستان و درمانگاه

طراحان حرفه ای با بهره گیری از برترین افزونه ها، تکنیک ها و قالب های محتوایی و گرافیکی، نقش ویژه ای در بالا آمدن و بولد شدن چنین سایت هایی دارند. علاقه هرچه بیشتر بیماران نیز برای کاهش اتلاف وقت می‌تواند رقابت در این زمینه را در فضای مجازی بین سایت های بیمارستانی و بیمارستانی در کسب رتبه های اول گوگل شدیدتر کند. ساخت سایت بیمارستان و درمانگاه به صورت استاندارد مستلزم استفاده از ابزارها و صفحاتی است که طراح برای جلب نظر مخاطب و متعاقب آن کسب اعتبار از گوگل، به آن ها نیاز دارد.

بررسی برخی سایت های معتبر خارجی مانند midwestexpressclinic و سایت های ایرانی برتر در نتایج صفحه اول گوگل، ما را به چند مورد از مهم ترین ابزار و صفحات طراحی وب سایت بیمارستان می رساند:

  • معرفی پزشکان: مهم ترین دغدغه یک بیمار هنگام جستجو در فضای اینترنت و مراجعه به یک سایت درمانگاهی، پیدا کردن یک پزشک معالج خوب است که بتواند مراحل درمان فرد را به بهترین شکل ممکن پیش ببرد. برای معرفی پزشکان در طراحی سایت درمانگاه، باید صفحات مجزایی برای هر پزشک طراحی شود. در این صفحات مدارک تحصیلی، سوابق، بوردهای تخصصی، ساعات کاری، آدرس بیمارستان و درمانگاه و… قرار داده می‌شود. 
    همچنین ایجاد نظرسنجی و امتیازدهی مراجعان به هر پزشک می‌تواند کمک شایانی به مخاطب در شناسایی دقیق تر پزشک کند. نظرات افراد و مراجعان نیز در چنین صفحاتی می‌تواند به مخاطب سایت شما بسیار کمک کند. چیزی که در طراحی سایت پزشکی نیز مشابه آن برای سایت اختصاصی هر پزشک دیده می‌شود. 
  • معرفی خدمات: درمانگاه ها معمولا خدمات مختلفی را ارائه می‌دهند. بخش های مختلف اداری، تخصصی، و تشخیصی هر بیمارستان خدمات گوناگونی را انجام می‌دهند که مخاطب سایت شما باید در یک صفحه مجزا و به کمک اسلایدرهای تصویر مربوط به هر بخش، با آن ها آشنا شود. مثلا در طراحی سایت کلینیک پوست و مو در بخش های مختلف، به انواع خدمات مزوتراپی، کاشت مو، بوتاکس و… اشاره می‌شود. در سایت های درمانگاهی نیز علاوه بر تخصص های تحت پوشش تیم پزشکان درمانگاه، خدماتی مانند انواع آزمایش ها، جراحی های سرپایی یا همراه با بیهوشی و… برای بیمار شرح داده می‌شود. 
  • بیمه و موسسات طرف قرارداد: یکی دیگر از صفحات مهم خصوصا در سایت های ایرانی برای درمانگاه های خصوصی صفحه طرف های بیمه ای بیمارستان و درمانگاه است. شما باید برای اطلاع دقیق مخاطب سایت، تمامی طرف ها را در یک صفحه همراه با جزئیات و شرایط هر کدام درج کنید. 
  • سیستم آنلاین رزرو نوبت: یکی از کلیدی ترین ابزاری که اصلا مشتری به خاطر آن ممکن است سایت شما را پیدا کرده باشد، ابزار رزرو نوبت است. این سامانه ها به صورت هوشمند می‌توانند با توجه به زمانی که برای هر پزشک، آزمایش و… به آن ها داده شده است، مخاطبان را نوبت بندی کنند. سیستم رزرو آنلاین را می‌توان مهم ترین خدمت در ساخت وب سایت بیمارستان دانست. 
  • صفحه درباره ما: در بسیاری از سایت ها مانند سایت های بیمارستانی و خدمات پزشکی، صفحه درباره ما واقعا نادیده گرفته می‌شود. معرفی اولیه و حرفه ای شما باید در این صفحه انجام شود. همچنین این صفحه می‌تواند مخاطب را به تمامی صفحات مجازی، سایر سایت ها و یا حتی سایت های فروش محصولات پزشکی هدایت کند. بنابراین از طراح خود بخواهید زمان فراوانی برای طراحی این صفحه صرف کند. بعضی صفحه درباره ما را شناسنامه هویت یک مجموعه می‌دانند. بنابراین برخلاف بسیاری از رقبا شما سعی کنید در طراحی سایت درمانگاه، پر و بال بیشتری به این صفحه بدهید. 
  • افتخارت، دوره های برگزارشده و همایش ها: این بخش نیز تمامی رویدادهای برگزار شده در درمانگاه را معرفی می‌کند. همچنین در چنین صفحاتی لوح ها و افتخارات شما می‌تواند سنگ بنای اعتمادسازی محکم برای مشتریان باشد. شما می‌توانید از این قسمت از سایت نیز درباره نظرسنجی برای همایش های برگزارشده، بارگذاری چکیده رویدادها یا حتی ثبت نام برای رویدادهای آینده و اطلاع رسانی درباره آن ها استفاده کنید. 
  • رضایت مشتری: به عنوان یک حرکت متفاوت، می‌توانید در صفحه اصلی سایت در قسمت های پایینی، نظرات مشتریان را راجع به مجموعه و بیمارستان خود در معرض نمایش عموم قرار دهید. برای واقعی تر شدن این نظرات، می‌توان از حساب کاربری مشتریان راضی و نمایش تصاویر آن ها بر روی متن نظرات استفاده کرد. بعضی طراحان در چنین قسمت هایی اسلایدرهای متنی با فونت های زیبا استفاده می‌کنند که به صورت دینامیک و با تایمینگ خاص، صفحات سایت شما را پویاتر نمایش می‌دهند.
فراخوان راستین وب

 اصول مهم طراحی در راه اندازی سایت بیمارستان

تا این قسمت از مطلب، بیشتر در مورد صفحات و ابزار ضروری صحبت کردیم که باید در سایت شما وجود داشته باشند. اما تا به حال از خود سوال کرده اید که چه اصولی باید در طراحی سایت حرفه ای رعایت شود تا بهترین نتایج حاصل شود؟ چه عواملی می‌توانند سایت شما را سریعا پنالتی کرده یا از صفحات اول بیرون کنند؟ چه کنیم تا بهترین سایت بیمارستانی را در ایران داشته باشیم؟

پاسخ تمامی سوالاتی که مطرح کردیم در اصول طراحی سایت درمانگاهی است. این اصول ارتباط تنگاتنگی با نوع مخاطبان شما و نیازهای آن ها دارند. واضح است که هدف از  ایجاد سایت برای بیمارستانی و بیمارستان، معرفی و برند کردن درمانگاه، پاسخگویی به نیازهای مشتری و حتی کاهش حجم مراجعات غیرضروری به درمانگاه است. بر این اساس، مشتریان شما برای امور ارجاعی شما یا به منظور کاهش اتلاف وقت به پایگاه اینترنتی شما مراجعه می‌کنند. مثلا در طراحی سایت دندانپزشکی هدف اصلی نوبت دهی به بیماران یا آشنایی با انواع خدمات دندانپزشکی مانند ایمپلنت، ارتودنسی و… است. 

در سایت درمانگاهی نیز جدای از نوبت دهی، خدماتی مانند نوبت آزمایش، پرداخت هزینه آزمایش، جواب دهی آزمایش و… ارائه می‌شود. رعایت برخی اصول مهم از سوی شما با توجه به مطالبی که در مورد نیازهای مخاطبان شما بیان شد، می‌تواند تاثیر بسزایی در موفقیت ساخت پرتال بیمارستان داشته باشد. 

پنل کاربری پزشک و بیمار

یکی از بهترین بسترها برای کنترل و هدفمند کردن ارتباطات پزشکان با بیماران به صورت آنلاین است. پزشک می‌تواند در ساعات فراغت، استراحت یا روزهای تعطیل با استفاده از این پنل، به سوالات بیماران خود پاسخ داده و از مراجعه حضوری آن ها جلوگیری کند. فراهم کردن این بستر از سوی تیم طراحی سایت بیمارستان و درمانگاه، تاثیر مهمی در موفقیت سایت شما خواهد داشت. زیرا این چنین امکانی برای اکثر بیماران ایرانی به سختی فراهم می‌شود. 

طراحی موبایل فرندلی و استفاده از تم های ریسپانسیو

اکثر مشتریان شما از طریق گوشی همراه در وب جستجو کرده و وارد سایت شما میشوند. استفاده از قالب های قدیمی در چنین شرایطی، حوصله کاربر را سر می‌برد و او سریعا از سایت خارج می‌شود. سایت شما باید با انواع دستگاه ها مانند گوشی و تبلت نیز سازگاری داشته باشد. یعنی زمانی که مخاطب وارد سایت شما می‌شود، باید ابعاد سایت شما دقیقا با مانیتور گوشی یا تبلت او فیکس شود. این نوع طراحی، موبایل فرندلی نامیده می‌شود. تم ریسپانسیو نیز قالبی است که خود را با هر نوع دستگاه جستجوکننده سازگار می‌کند. 

فراخوان راستین وب

بیماران صبر زیادی ندارند!

طراح سایت شما باید بداند که شما با یک بیمار یا دریافت کننده خدمات پزشکی سروکار دارید. همچنین با توجه به رقابتی شدن فضا و آشنایی بیماران با بیمارستان های مختلف و سایت های آن ها، رقابت در این زمینه بالا خواهد گرفت. بیمار وقتی می‌داند سرعت سایت شما کند است و سایت های مشابه شما با سرعت های بالاتر پیدا می‌شود، سریعا پنجره سایت شما را بسته و به دیگری مراجعه می‌کنند. این یک آفت بزرگ در سئو سایت شما است. 

شما باید سعی کنید در طراحی سایت درمانگاهی، ساده ترین رابط کاربری را با بیشترین سرعت استفاده کنید. ساخت سایت برای درمانگاه باید به توجه به اصولی مانند زیبایی بصری، در عین سادگی باشد و پس از اتمام طراحی و شروع کار در کمتر از 2 ثانیه آپلود شود! مشاهده الگوریتم ها و قوانین جدید گوگل برای اعتبار دادن به وب سایت ها، نشان می‌دهد سرعت سایت و رابط کاربری قدرتمند تاثیر بسیار زیادی در رتبه سایت خواهد داشت.

ارتباط با بیماران خود را فراموش نکنید! 

اگر قصد دارید مانند یک مجموعه حرفه ای در فضای وب مطرح شوید، باید تا می‌توانید از بقیه سایت ها متفاوت شوید. با استفاده از افزونه های فرم ساز، می‌توانید شیت های کاملی از اطلاعات مشتری مانند شماره موبایل، ایمیل، نام و نام خانوادگی به دست آورید. با استفاده از این اطلاعات و به کمک پنل پیامکی، شبکه های اجتماعی یا ایمیل می‌توانید نظرسنجی برای بیماران برگزار کنید یا در موقعیت های زمانی مختلف اخبار مربوط به بیمارستان خود، دستگاه های جدید، خدمات تشخیصی یا تخصص های جدید اضافه شده به درمانگاه را به اطلاع آن ها برسانید. 
مطمئن باشید که نیاز به خدمات پزشکی برای طیف عظیمی از بیماران همیشگی خواهد بود. بنابراین با استفاده از چنین ترفندهایی به آن ها بها دهید و چتر خدماتی خود را همچنان روی سر آن ها حفظ کنید. 

فراخوان راستین وب

وبلاگ قدرتمند داشته باشید!

اگر می‌خواهید بیشتر دیده شوید، باید در وبلاگ علمی تخصصی سایت خود، محتواهای حرفه ای و تخصصی پزشکی قرار دهید. این محتواها بهترین فرصت برای ارجاع بیمار به صفحه معرفی خدمات مجموعه شما برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص انواع عمل، فرآیندهای تشخیصی مانند سونوگرافی، اسکن و… هستند. البته رقابت با وبلاگ های پزشکی در زبان فارسی وب، به دلیل تعدد و قدمت بسیاری از صفحات و تخصصی بودن آن ها شاید سخت باشد.

اما با یک استراتژی درست محتوایی می‌توانید نتایج خیره کننده ای در میان مدت و درازمدت بگیرید. سایت شما برای کسب اعتبار نیاز به بازدید بیشتر دارد، پس وبلاگ خود را بدون هیچ تاملی راه اندازی کنید. نقش وبلاگ در طراحی سایت درمانگاه و بیمارستان، مانند نقش آسانسور برای یک ساختمان است. 

4.9/5 - (9 امتیاز)