راستین وب

طراحی سایت بیمه

طراحی وب سایت مخصوص شرکت ها و نمایندگی های بیمه در سراسر ایران به همراه ثبت در گوگل

رایگان مشاوره بگیرید

طراحی سایت بیمه یک برنامه بازاریابی موثر برای یک شرکت یا نمایندگی بیمه است. مهم نیست که شما در چه صنعتی هستید، بزرگترین ابزار بازاریابی شما طراحی سایت شرکتی است. چرا؟ چون وبسایت شما می‌تواند آخرین جایی باشد که مشتری را جذب خدمات بیمه‌ای می‌کند. ساخت سایت بیمه می‌تواند یک فرآیند هیجان انگیز برای فروش بیمه باشد؛ به ویژه اگر برای اولین بار برای آژانس بیمه خود اقدام به راه‌اندازی سایت کرده باشید. مهم نیست که کسب و کار بیمه‌ای شما در چه اندازه ای است، چرا که امروزه در دنیای ارتباطات دیجیتال، راه اندازی سایت شرکت بیمه برای جذب مشتری بالقوه و گسترش خدمات بیمه ای بسیار مهم است.

طراحی سایت بیمه

اهداف کلیدی طراحی سایت نمایندگی بیمه و سازمان‌های بیمه

ایجاد اعتبار: شما به عنوان یک بیمه‌گذار نمی‌توانید همیشه به صورت چهره به چهره با مشتریان خود در ارتباط باشید و به آنها راهکارهای مربوط به بیمه را ارائه کنید. اما ایجاد سایت نمایندگی بیمه با طراحی خوب، دامنه سفارشی، انتشار مقالات بیمه‌ای در بخش وبلاگ و فعالیت در شبکه‌های اجتماعی شما را به عنوان یک نمایندگی بیمه حرفه‌ای و هدفمند به مشتری نشان می‌دهد.

تسهیل جستجوی محلی: ساخت سایت فروش بیمه با بهترین شیوه و ارائه آن به صورت خدمات محلی، به کاربر کمک می‌کند تا با یک سرچ ساده، به راحتی به دفتر نمایندگی مورد نظرش دسترسی پیدا کرده و از خدمات آن استفاده نماید؛ در حقیقت مشتریان بالقوه در محل خود را، راحت تر از دیگر رقبا جذب می‌کنید. به عنوان مثال شما می‌توانید از کلمات کلیدی “دفتر نمایندگی بیمه در شمال تهران”، “شرکت بیمه در شرق تهران” و… در سایت استفاده نمایید، سپس کاربر با سرچ هر یک از این موارد در گوگل، سایت شما را مشاهده کرده و با کلیک بر روی آن وارد وب سایت شده و از خدماتتان استفاده می‌کند. اگر شما یک فعال بیمه‌ای هستید و به دنبال راه‌اندازی سایت نمایندگی بیمه می‌باشید، با کارشناسان طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ ما تماس بگیرید و چه بهتر که قبل از هر اقدامی، اطلاعاتی درباره نکات مهم در طراحی سایت داشته باشید. در ادامه مقاله بیشتر با این مراحل و نکات طراحی سایت شرکت بیمه آشنا خواهید شد.

فراخوان راستین وب

بهترین شیوه طراحی سایت برای نمایندگی بیمه

بیمه از آن دسته مشاغلی می‌باشد که هر شخصی ممکن است به آن نیاز پیدا کند. متاسفانه، اکثر بازاریابان در این زمینه اطلاعات بروزی ندارند و درصد کمی از آنها نسبت به اهمیت طراحی سایت بیمه آگاهی دارند. بازاریابان بیمه به دنبال کشف موفقیت رقبای خود هستند؛ در حالی که باید از خود بپرسند که تمایز خدمات آنها با رقبا چیست؟ آیا دانش و خدمات بینظیری به مشتریان دارند؟

سازمان‌های بیمه باید به دنبال راه حلی جهت ساختن بستری مناسب برای متقاضیان خود باشند. در صنعت بیمه که رقابت بسیار بالاست، راه اندازی سایت یک راهکار عالی برای به دست آوردن توجه و تعامل با مشتری آینده نگر است؛ در واقع یک نوع بازاریابی اینترنتی به حساب می‌آید شما به جای استفاده از تبلیغات پر هزینه بیلبوردی و یا چاپ تراکت، وب سایت طراحی می‌کنید و جذب مخاطبان برایتان کاملا ساده خواهد شد.

اگر علاقه مند هستید تا در مورد طراحی سایت شرکت بیمه اطلاعات بیشتری داشته باشید تا انتهای مقاله با ما باشید:

مرحله 1: شکل و لوگوی تجاری
شرکت ها و نمایندگی های بیمه با طیف وسیعی از افراد در ارتباط هستند، پس برای آن ها بهتر است تا برای ایجاد هویتی متمایز از دیگر رقبا، یک لوگوی منحصر به فرد طراحی کنند و از آن در بالای وب سایت استفاده نمایند. مزیت طراحی لوگو این است که یک تصویر از شرکت خود در ذهن مشتری ثبت خواهید کرد و مخاطب هر زمان با دیدن آن نام برند شما را به یاد می‌آورد. 

مرحله 2: بازار هدف شرکت بیمه را بررسی کنید
شما باید یک بازار هدف برای خود تعیین کنید؛ منظور از بازار هدف افرادی هستند که می‌توانید در میان آن ها خدمات خود را به خوبی عرضه کرده و به سرعت پیشرفت کنید. اگر بخواهید بازاریابی اینترنتی بیمه را آغاز نمایید، اما بازار هدف خود را نشناسید نتیجه‌ی مفیدی کسب نخواهید کرد؛ در واقع شناخت کافی نسبت به بازار هدف و مشتریان احتمالی به کسب و کارتان رونق می‌دهد. با شناسایی بازار هدف نسبت به نیاز های مخاطبینتان شناخت کافی پیدا می‌کنید و در این صورت می‌توانید امکانات مورد نیاز برای داشتن یک رابط و تجربه کاربری مناسب و جذاب را ایجاد نمایید.
بیشتر بخوانید: طراحی تجربه کاربری UX چیست؟ طراح تجربه کاربری کیست؟

مرحله 3: طرح گرافیکی مناسب برای شرکت بیمه خود را پیدا کنید
دوست دارید طراحی سایت کارگزاری بیمه شما بسیار ساده و با سبک ابتدایی طراحی شده باشد؟ یا ترجیح می‌دهید برای ساخت سایت نمایندگی بیمه از یک ساختار به روز و دید حرفه ای استفاده شده باشد؟

وقتی که کاربر به سایت بیمه مراجعه می‌کند باید با یک سبک گرافیکی و چیدمان متناسب با اهداف سازمان و نام تجاری شما رو‌به‌رو شود. استفاده از تصاویر با کیفیت بالا نیز موجب می‌شود مشتری علاقه بیشتری نسبت به بازید از سایت بیمه و استفاده از خدمتتان داشته باشد. مطالعه مقاله های روانشناسی و تاثیر رنگ در طراحی سایت و ۱۲ نکته ضروری در طراحی گرافیک وب سایت می‌تواند شما را در انتخاب یک طرح بصری مناسب برای جذب مخاطبان بیشتر یاری نماید.

مرحله 6: محتوای درجه یک و مفید را در سایت بیمه بنویسید
گوگل نسبت به محتوای تکراری و کپی شده حساس است؛ به این معنی که در صورت وجود اینگونه مطالب اعتبار شما نزد ربات های گوگل کاهش پیدا می‌کند. بنابراین در وب سایت خود تولید محتوا و مطالب منحصر به فرد در خصوص بیمه و خدمات سازمان بیمه ای را فراموش نکنید. بسیاری از شرکت‌های خدمات تولید محتوا هستند که می‌توانند برای سایتتان محتوا تولید نمایند.

کاربران سایت بیمه باید دسترسی آسان به اسناد و مطالب مفید را داشته باشند. وب سایت شما فقط یک ابزار برای به دست آوردن اهداف اولیه کسب و کار شما نیست. سایت بیمه به عنوان یک ابزار برای حفظ مشتریان و در نهایت تبدیل آنها به طرفداران نام تجاری شرکت بیمه عمل می‌کند.

مرحله 7: در طراحی سایت نمایندگی بیمه، فضایی را برای رسانه‌های اجتماعی ایجاد کنید
همانطور که در بالا ذکر شد، تولید مقالات جدید، یک راه عالی برای بروز بودن و افزایش بازدید از سایت بیمه شما است. تولید پست‌های کوتاه و انتشار آن در شبکه های اجتماعی، می‌تواند موجب شگفتی در بهینه سازی وب سایتتان شود. برای تبلیغ و معرفی سازمان بیمه‌ای خود در شبکه‌های اجتماعی فعالیت داشته باشید. بهترین مکان ایجاد آیکون و لینک شبکه های اجتماعی، در قسمت پاورقی و صفحه تماس با ما می‌باشد. دسترسی به اطلاعات تماس و پیاده سازی راهکارهای مختلف جهت تعامل بین بیمه گذار و متقاضی بیمه، مساله ای مهم در طراحی سایت به شمار می‌آید.

مرحله 8: واکنش گرایی وب سایت بیمه
این روزها اکثر کاربران با استفاده از گوشی های هوشمند به جستجو در اینترنت و صفحات وب می‌پردازند. بهینه سازی و گسترش سایت بیمه برای تلفن همراه می‌تواند میزان جذب مشتری و ارائه خدمات را افزایش دهد. به طور کلی، شما باید طراحی ریسپانسیو داشته باشید تا تمام اجزای سایت بیمه در هر صفحه نمایشی به درستی نمایش پیدا کند. در غیر این صورت کاربر برای مشاهده صفحات باید از عملیات زوم و اسکرول افقی استفاده کند، امروزه کاربران اینترنتی در هنگام رو‌به‌رو شدن با چنین وب سایت های بلافاصله از آن خارج می‌شوند و این موجب افزایش نرخ پرش و کاهش اعتبار وب سایتتان خواهد شد.

مرحله 9: خواندن، ویرایش و بروزرسانی مطالب و صفحات سایت
تمام محتوای وب سایت خود را از حیث غلط املایی، جملات گیج کننده و… مورد بررسی قرار دهید و در صورت نیاز آن ها را ویرایش کنید. شما باید هر یک از ویژگی‌ها و فرم‌های صفحات را تست کنید. خود را به جای مشتری و بازدید کننده از سایت بیمه قرار دهید و با در نظر گرفتن اهداف خود و انتظارات کاربر، سایت را از نظر محتوا، گرافیک، کدنویسی برنامه و … اصلاح کنید.

مرحله 10: راه اندازی!
هنگامی که شما تمام صفحات و فرم‌ها را تست کرده و محتواهای وبلاگ را بروزرسانی کردید، می‌توانید وارد مرحله راه اندازی سایت شرکت بیمه شوید. حالا از طریق ایجاد سایت نمایندگی بیمه، می‌توانید سیاست های جذب مشتری بالقوه و راهکارهای افزایش فروش بیمه را اجرا کنید و تصویر بهتری از خدمات بیمه ای خود ارائه دهید. اما فراموش نکنید که کار شما تمام نشده است و باید به طور منظم وب سایت خود را بروزرسانی کنید.

فراخوان راستین وب

ویژگی های قابل ارائه در طراحی سایت نمایندگی بیمه

در طراحی سایت کارگزاری بیمه می‌توان امکانات و ویژگی های زیادی را در اختیار متقاضیان قرار داد، در ادامه به چند نمونه از این موارد می‌پردازیم:

  • صفحه ای جهت معرفی دفتر نمایندگی یا کارگزاری بیمه به همراه ارائه سابقه های فعالیت، افتخارات کسب شده و…
  • معرفی شعبات مختلف کارگزاری بیمه به همراه راه های ارتباطی همچون شماره های تماس، لوکیشن گوگل و…
  • قرار دادن قوانین و راهنمای دریافت خسارت به همراه معرفی انواع بیمه ها
  • برقراری امکان دسته بندی بیمه به عنوان مثال بیمه تکمیلی، بیمه حوادث، بیمه آتش سوزی، بیمه خدمات درمانی و…
  • امکان خرید آنلاین بیمه و قابلیت اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی
  • ایجاد بخشی جهت قرار دادن اخبار و اطلاعیه های مربوط به بیمه
  • معرفی مراکز پرداخت خسارت
  • امکان جستجو جهت سرچ کردن بیمه ها براساس ویژگی های مختلف
  • و…

پشتیبانی سایت کارگزاری بیمه

یکی از موارد مهمی که پس از راه اندازی سایت کارگزاری بیمه باید توجه ویژه ای به آن داشته باشید، پشتیبانی می‌باشد. شما دو راه در پیش دارید؛ در روش اول می‌توانید خودتان طبق آموزشی که توسط تیم فنی ما در اختیارتان قرار می‌گیرد پشتیبانی وب سایتتان را برعهده بگیرید. اما در صورتیکه زمان کافی برای انجام این کار را نداشته باشید می‌توانید در شرکت راستین وب درخواست مدیریت و پشتیبانی سایت نمایندگی بیمه را به ثبت برسانید. متخصصین ما در دوره های زمانی معین بر روی بروزرسانی، تولید محتوای سئو شده، تهیه نسخه پشتیبان و … سایتتان کار می‌کنند و گزارشات فعالیت های انجام شده را به صورت ماهانه (بر اساس قرارداد دو طرفه) در اختیارتان قرار می‌دهند. 

سخن آخر

آیا می‌توانید طراحی سایت بیمه خود را به بهترین شیوه راه اندازی کنید؟ ما در این مقاله به طور کامل درباره راه اندازی سایت شرکت بیمه شما را راهنمایی کردیم. به یاد داشته باشید که با راه اندازی سایت بیمه و رعایت اصول و راهکارهای افزایش راندمان طراحی سایت، مشتریان بالقوه به سود تبدیل می‌شوند. هدف نهایی شما همیشه باید راهکارهایی برای کمک به مشتری باشد. یک راه حل برای کمک به مشتری، آموزش و پاسخ به سوالات بیمه ای است. مثلاً اینکه هزینه بیمه چقدر است؟ یا اینکه بیمه شما چه خدماتی را پوشش می‌دهد؟

یک مورد دیگر، سرعت لود شدن صفحه وب سایت بیمه است. مشتری باید به محض جستجو و وارد شدن به سایت، اطلاعات و محتواها بیمه را دریافت کند. بهره مندی از راهکارهای سئو سایت و بهینه سازی موتور جستجو هم می‌توانید وب سایت شما را نسبت به سایت رقبا بهتر و با اعتبار بیشتر به کاربر نمایش دهد.

اگر شما هم تجربه و یا نکته ای درباره روش‌های ساخت سایت فروش بیمه در اختیار دارید، می‌توانید در ادامه دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید. اگر خودتان نیز کسب و کار بیمه دارید و نیاز به راه اندازی سایت نمایندگی بیمه دارید، می‌توانید با کارشناسان راستین وب در ارتباط باشید و از خدمات ما بر اساس آخرین روش‌های طراحی سایت شرکت بیمه بهره مند شوید.

4.8/5 - (6 امتیاز)